Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2011 13:11 - 10 неща за да си върнем настроението
Автор: goshko93 Категория: Забавление   
Прочетен: 911 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.12.2011 13:16


 Нали знаете,  как понякога ви пада настроението и търсите начин, да с го върнете обратно. Ето ви 10 неща, как да го направите:

1. Огледайте се навън, вземете едно яйце. След което, замере с него колата на съседа ви. Така хем настроението, хем караница с настроение ще дойде.

2. Извикайте силно - Кой ми взе сланината от хладилника. Така ще съберете много погледи и начумерени лица, но го направете сутринта към 5 !

3. Почукайте на вратата на съседа си и го попитайте: Извинете от вас ли мирише на фъшкий?

4. Обадете се на някой произволен или на приятел по ваше предпочитание и попитайте: Извинявам се много за обаждането но мисля, че вие вчера сте ми откраднали сланината от хладилника, все пак я пазех за коледа!!!! Ще се обадя в полицията ще видите вие!!

5. Подпалете си апартамента звъннете в пожарната кажете после че комшията ви който сте замерели колата с яйце ви е подпалил апартамента после звъннете на полицията и кажете същото.. Вижте резултата! 

6. Отидете в най-близкия магазин до вас, и питайте за всяко нещо какво има впредвид продавачката:
Пример:
Това сирене от 6 лева сирене ли е или разстителна мазнина
- Сирене е разбира си.
- Ама от къде идва?
- От кравата
- Коя крава
- Моята!
- Коя е тя?

И така нататък!

7.Влезте във градския транспорт и се пригответе, за най-големия скандал в живота ви, който някога сте правели. Идва кондукторката и без да иска ви подминава, Вие сте на ход:

Първо се бутнете в някой погледнетего с яростен и възмотен поглед и му кажете: Как можахте да ме бутнете и настъпите така лошо не ви е срам!
След което отидете до кондукторката спънете се нарочно и паднете върху нея... кажете и че веднага искате билет. Когато ви каже защо така направихте, вие и кажете: Еми вие ми правехте сянка как да видя кой къде е защото с вашия размер и бомба с топлинно насочване би се объркала!

8.Влезте в асансьора и после като влезе някой тихо си пуснете душата. После влизат още двама и накрая замирисва неприятно. Попитайте на висок глас... кой пръдна? Нека си признае тук и сега!

9. Все още сте там в асансьора, вече слизате от него на етажа си оригвате се проглошително обръщате се и казвате, да ви е сладко и весели празници!

За капака, коледа е и вие сте си у вас със семейството 
10. Изгорете баницата, натрошете орехите на прах, вкарайте сърми в микровълновата и така ги нагрейте че който иска да яде да му се чака до 12 вечерта, след което нарежете един салам пред себе си и започнете да ядете като невидели, попитайте дали някой иска после му откажете с: Абе аз за себе си нямам на тебе ще дам, я стигааа! Накрая пускате до дупка музика в стил на вивалди и карате хората ви да танцуват на тази музика ориенталски танц - кючек! Ето ви настроението!





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goshko93
Категория: Други
Прочетен: 10001
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930